Erbjudanden

Folköl och lättöl

Säljs direkt hos oss på bryggeriet lådvis med 24 flaskor per låda

Visningar och provningar

För grupper på minst 6 personer erbjuder vi visning av bryggeriet kombinerat med provning av 6 stycken av våra öl. Tidsåtgång är ungefär 3 timmar inklusive provningen som sker hos våra grannar på Västerås Officersmäss. Kostnad 500kr per person, för grupper på över 10 personer lämnar vi offert.

Tillsammans med Västerås Officersmäss kan vi i samband med provning och visning även erbjuda större evenemang, allt från enklare förtäring till heldagskonferens med lokal och underhållning på kvällen.

Mobil bar

Vi har en mobil bar med fyra kranar som vi gärna hyr ut till företag och privata fester med våra öl på fat installerat och klart. Lättöl kan köpas direkt från oss på bryggeriet men för starköl måste man gå via Systembolagets privatimport. Hör av er så hjälper vi er med det!

Egen etikett

Man kan få vilken som helst av våra öl som säljs på Systembolaget, samt folk- och lättöl, med sin egen etikett på! Det kostar en krona extra per flaska och sköts för starköl med privatimport via Systembolaget. Minsta order är 10 lådor om 24 flaskor vardera.

Merchandise

Vi har t-shirts och glas med vår logotyp på till försäljning på bryggeriet.