Folköl, lättöl och läsk

Säljs direkt hos oss på bryggeriet lådvis med 24 flaskor per låda eller som 8-pack, ring gärna innan så vi är på plats.

Visningar och provningar

För grupper på minst 6 personer erbjuder vi visning av bryggeriet kombinerat med provning av 6 stycken av våra öl. Tidsåtgång är 2 till 3 timmar inklusive provningen som sker hos våra grannar på Västerås Officersmäss. Kostnad 500kr per person. För grupper på över 10 personer kan vi offerera. Vi kan även komma ut till er privat eller till företag, kontakta oss för att diskutera upplägg.

Tillsammans med Västerås Officersmäss kan vi i samband med provning och visning även erbjuda större evenemang, allt från enklare förtäring till heldagskonferens med lokal och underhållning på kvällen.

Mobil bar

Vi har en mobil bar med fyra kranar som vi gärna hyr ut till företag och privata fester med våra öl på fat installerat och klart. Lättöl kan köpas direkt från oss på bryggeriet men för starköl måste man gå via Systembolagets privatimport. Hör av er så hjälper vi er med det!

Egen etikett

Man kan få vilken som helst av våra öl som säljs på Systembolaget, samt folk-, lättöl och läsk, med sin egen etikett på! Det kostar två krona extra per flaska och sköts för starköl med privatimport via Systembolaget. Minsta order är 10 lådor om 24 flaskor vardera.

Restauranger och krögare

Vi levererar direkt till restauranger och krogar i vårt närområde. Vi kan även hjälpa till med installation av fatölssystem. Kontakta oss för mer information.